Beauty - Make up

Logomania nail art trend je stupio na scenu

Lepota je oduvek bila najlakši način za ulazak u svet glamura.

Biti žena je mnogo više od skupocene odeće, obuće i šminke. Ako tu i tamo volite sebe da počastite “sitnicom” u vidu Chanel torbe, parfema ili makar novog ruža za usne istog brenda, da biste ovog leta bili u trendu ne treba da štedite mesecima, jer možete svoj imidž upotpuniti logomanijom.

 

Kao stvoren za sve one koji vole da budu primećeni i ostave pozitivan utisak, trend ispisivanja logotipa omiljenog brenda na noktima potpuno je zavrteo čitav svet. Među najpopularnijim logotipima mogu se videti svakako čuveno C kao Chanel, trobojne Gucci pruge, kao i Fendi amblem.

Dizajneri noktiju logomanija stilu daju svoj lični pečat, birajući za osnovu proziran lak, neutralnu paletu boja ili akcentu i Color Block varijantu.  Neke od kombinacija ukrašavanja možete i sami oslikati na svojim noktima, pri čemu će vam trebati malo više koncentracije i mirna ruka, dok vam je za druge potrebna pomoć nail art stručnjaka. 

Modni stručnjaci u pogledu ovog trenda imaju podeljeno mišljenje. Dok ga jedni smatraju vrlo šik i inspirativnim, drugi misle da je poprilično jeftin. Bilo kako bilo, malo bezopasne zabave i eksperimentisanja sa lepotom u novom ruhu ne škodi, zar ne?

Ž.J.

Izvor: Glamourmagazine

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group