Letnji make-up trend – bronzani look

Leti je "in" da imate savršeno osunčani, preplanuli ten, svežu i sjajnu kožu.

Taj besrpekorni, tako željeni i sexy "sunkissed" ten, postići ćete uz pravilan odabir šminke, zatim je bitan postupak šminkanja, kao i da ne preterujete sa slojevima šminke.

Profesionalni šminkeri otkrivaju da ćete preplanuli ten pojačati i osvežiti terracotta ili bronzanim puderima, koje treba da nanosite na delove lica, koji uvek prvi potamne na suncu, a to su: vrh jabučica, dužinom nosa, na čelo i bradu.

Kombinacijom bronzera i “all over” proizvoda namenjenih za preplanuli ten, dobićete savršeni letnji look.

Leto je vreme da svoju kožu malo oslobodite od kozmetičkih proizvoda i da se odmorite od šminkanja, zato više nego ikad važi parola “manje je više” (less is more).

Uobičajene tečne pudere zamenjuju laganije varijante.

Svakog leta su u trendu kremaste senke, sa malo sedefastog sjaja, koje nanosite u tankom sloju, transparentno poput “smokey eyes” na celi kapak. I pošto je leto, to možete uraditi prstom i senku ravnomerno razmazati. Kremasto sjajne, vlažne senke daće vašem izgledu neodoljivi letnji sjaj. Make-up možete upotpuniti sa malo ili više maskare, kako volite.

Predlažemo vam dva make-up letnja look-a, jedan u rozikastim nijansama, a drugi potpuno u zlatnim tonovima:

Bronzer koji lagano ističe preplanuli ten i “all over” rozikasti kremasti stik, koji ćete staviti i kao senku, rumenilo i sjaj za usne

Bronzer koji pojačano ističe preplanuli ten i koralni ruž, koji se savršeno slaže i upotpunjuje preplanuli ten.

J.C.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group