Beauty - Make up

Letnji make up koji morate isprobati

Verovatno ste tokom vremena provedenog u karantinu i zaboravili da je šminkanje bila vaša dnevna rutina.

Pre odlaska na posao ili izlaska u grad, svaka moderna devojka nanosi šminku na svoje lice, kako bi izgledala i osećala se atraktivnije. Sa dolaskom leta, dobili smo svu slobodu koja nam je tako dugo nedostajala.

Boje i trendovi koje profesionalni šminkeri najavljuju za ovo leto su izražajni, senzualni i naprosto neodoljivi. U modi je koža koja blista, bez teških slojeva pudera i rumenila, posebno ukoliko je ispraćena istaknutim očima u nežnim tonovima pastelnih nijansi.

Što prirodniji izgled je posebno popularan, sa isticanjem pogleda i osmeha. Nežno ljubičasti i roze tonovi, boja breskve i blagi narandžasti momenti, daće vam priliku da izgledate besprekorno. Ukoliko akcentujete svoje oči, vodite računa da vaše usne budu što smirenijeg izgleda - i obrnuto. 

Letnje vreme je kao stvoreno za nežne boje - prepustite im se. Zavirite u našu galeriju fotografija i možda baš tamo pronađete inspiraciju za svoj letnji make-up.

Ž.J.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group