Beauty - Make up

Tie Dye nokti - glavni letnji hit

Da li ste spremne za pregršt najdivnijih boja koje se prelivaju preko vaših noktiju?

Poput Tie Dye efekta na garderobi, ova vrsta umetnost je našla svoje mesto i pri ukrašavanju noktiju. Oprostili smo od tamnih lakova i ostavili ih za neke hladnije dane, i dok lagano temperatura dostiže svoj vrhunac sve što želimo je šareni efekat razlivanja boje po noktima.

Ako ste spremni za nešto zaista zadivljujuće, TIE DYE vas neće razočarati.

 Tie Dye efekat na noktima prvo smo primetili na modnim pistama, nakon čega je sve veći broj zvezda iz oblasti filma i muzike na svojim Instagram profilima delio slike noktiju ukršenih ovom tehnikom.

Mogućnosti za oslikavanje noktiju ovom tehnikom su neverovatne, ne samo u pogledu boja, nijansi, kombinacija već i prema formi i dezenu šare. Štaviše, uz TIE DYE efekat teško je i razmišljati o konačnom rezultatu, jer nikad zapravo ne znate kako će izgledati.

Nokti u boji manga i limete izgledaju kao da bi se savršeno uklopili sa čašom margarite na plaži. Metalik nijanse, s druge strane, daju finišu više zabavni karakter i vibracije noćnog izlaska. Neonski efekat je uvek tu da nas iznova osvoji, i sa njim zaista nema greške, a ako volite izbledeli izgled, uz TIE DYE nokte ga je moguće prikazati na neverovatno mnogo načina.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group