Lancome lansira makeup kolekciju inspirisanu serijom „Emili u Parizu“

Lancome je odlučio da lansira makeup kolekciju koja je inspirisana popularnom Netflix serijom „Emily in Paris“.

Na odgovarajući način nazvana „For the Love of Paris“, deo je predstojeće praznične kolekcije pariskog brenda. Elegantna i slatko mirisna, limitirano izdanja kolekcije uključuje sve, od šminke do proizvoda za negu kože.

U okviru prazničnog seta pojavljuje se sanjiva paleta senki za oči od 12 boja, specijalna verzija Monsieur Big Volumizing Mascara, tri nijanse svilenkasto glatkog L'Absolu Rouge karmina, obožavani Advanced Genifique serum za lice koji osvetljava ten, i parfemska voda Idole.

Kao znak ženstvene garderobe glavne junakinje, pakovanje ograničenog izdanja sadrži klasičan izgled brenda sa dodirima ružičaste crvene i ružičaste boje, kao i suptilne detalje Ajfelove kule koji upućuju na šarm Ajfelovog tornja u obliku srca, priveska koji je nosila Emili u seriji.

Lansirana krajem novembra, For the Love of Paris je savršena saradnja sa dugogodišnjom ambasadorkom brenda Lili Kolins, koja u seriji igra Emili Kuper.

Želite da otelotvorite eleganciju Emili u Parizu pre nego što druga sezona izađe 22. decembra? Pogledajte svaki komad iz kolekcije u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group