Beauty - Make up

Koralna boja na noktima kao stvorena za vrelinu leta

Skloni smo tome da određene boje smatramo zimskim, letnjim i onim za prelazna godišnja doba.

Svako leto nam uz tu klasifikaciju boja donosi i pregršt kombinacija za dezen noktiju. Ovo leto je kao stvoreno za istraživanje i zaljubljivanje u predivne i raskošne boje i nijanse. Jedna od njih posebno je popularna i već čini se drugu sezonu ne silazi sa top liste najatraktivnijih. U pitanju je koralna.

Ova esencijalna boja živog korala se savršeno slaže sa preplanulim tenom. Tako nežna i inspirativna, uz dodatke u vidu šljokica i drugih detalja, koralna izgleda tako ženstveno i zanosno. Postoji toliko mnogo kombinacija i nijansi ove boje, da bi prosto bilo nepravedno odabrati jednu i predstaviti je kao ultimativnu.

Ako vam je potreban mali vid buđenja, odnosno razbijanja monotonije, koralnu možete upariti sa pink tonovima, srebrnastim i svakako zlatnim odsjajima. Ona je vrlo zahvalna, jer odgovara širem spektru garderobe, ali i prilikama kojima prisustvujete.

Dovoljno smerna za poslovni autfit, savršena za dnevne varijante izlazaka, a uz sitne dodatke u obliku šljokica pretvara se u vašeg vrhunskog pratioca pri noćnom životu, koralna deluje uvek sveže i senzualno. Zavirite u našu galeriju i otkrijte najnovije trendove!

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group