Konturisanje: Kako da vaš nos izgleda manji

Ne postoji žena koja nije čula za konturisanje lica.

Uz tamnije i svetlije nijanse korektora nije moguće u potpunosti ukloniti nepravilnosti, ali moguće je prikriti nedostatke i učiniti lice lepšim. Srećom, postoji mnogo tutorijala koji mogu da nas nauče kako da konturišemo lice kao profesionalci i postignemo besprekoran izgled.

Ukoliko mislite da je vaš nos preširok ili prevelik, predstavljamo vam tutorial koji će vam pomoći da vaš nos izgleda manji. Make up umetnica, Stefani Lang napravila je ovaj neverovatan tutorial kako bi vam pokazala kako da vaš veliki nos izgleda manji samo pomoću šminke.

Ne morate na plastičnu operaciju. Da bi vaš nos izgledao kao iz snova, potrebno vam je samo malo šminke i odgovarajuće četkice. Potreban vam je taman korektor da stvori iluziju senke i svetliji da istakne druge oblasti. U osnovi, to znači da vam treba nešto belo i nešto braon. Jedna od najvećih grešaka početnica je da konturisanje nosa rade pomoću šajmera. Uvek odaberite mat proizvode. Prirodne senke lice su mat, tako da se držimo mat nijansi za efekat najprirodnijeg izgleda.

Pogledajte neverovatan video i naučite kako da vaš nos izgleda manje!

.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group