Kolekcija šminke Carolina Herrera posvećena je svim divnim i neustrašivim ženama

Carolina Herrera lansira prvu liniju šminke i briše granice između lepote i nakita.

Carolina Herrera jedna je od najpoznatijih modnih dizajnerki svih vremena. Njene veličanstvene i glamurozne kreacije nosile su poznate ličnosti u najvažnijim trenucima svog života.

Sada je poznata kuća odlučila da svakoj ženi pruži priliku da stekne dodir koji će joj na poseban način dati osećaj visoke estetike. Šminku.

Nova linija rezultat je bliske saradnje između beauty direktora Carolina A. Herrera, kreativnog direktora Vesa Gordona i globalnog makeup konsultanta Lauren Parsons i potpuno je nov i subverzivan način pristupa šminkanju.

Prvo pravilo Herrere Beauty je da nema pravila. Svaki proizvod može se prilagoditi vašem ličnom stilu u beskrajnim kombinacijama, koje svaki komad čine potpuno jedinstvenim i prilagođenim ženi koja ga nosi.

Ruževi dolaze sa tri različita finiša - prozirni, satenski i mat u 43 nijanse koje se mogu ponovo puniti. Nakon što odaberete nijansu, možete na najjednostavniji način da kreirate sopstveni ruž Herrera Beauty po vašem izboru. Birate tubu od 14 legendarnih Herrera uzoraka i boja, dodajete zlatni prsten kako bi vaš karmin postao pravi modni dodatak i na kraju birate svoj talisman ili privezak od mekanih resica.

Pored ruževa u kolekciji nas očekuje osam svetlih nijansi balzama za usne, a svaki možete odabrati prema pH vrednosti vaše kože.

Tečni ruževi su dostupni u 20 nijansi sa dve završne obrade, baršunasta mat i super sjajna. Vlaže usne i nude boju koja ostaje stabilna. Ruževi ne suši usne i nisu lepljive teksture.

Kolekcija naravno ne bi bila potpuna bez pudera. Dostupni su u osam nijansi koje savršeno usavršavaju kožu, lagane su teksture i imaju kompoziciju zasnovanu na puderima prirodnog porekla i metalik pigmentima za meku, satensku završnu obradu, koja ostavlja divan osećaj svilenkaste mekoće na koži.

Konačno, brend je dizajnirao niz četkica za šminku sa mekim, prirodnim čekinjama, uključujući četkicu za usne i puder. Svaki proizvod u kolekciji takođe se može prilagoditi izborom štampanih futrola, resica i privezaka.

Ambalaža makeup proizvoda nosi prepoznatljive motive uzetih iz arhiva kuće Carolina Herrera –  crno-bele geometrijske dezene, rese, tufne, kao i zlatne akcente. Carolina Herrera smatra da šminka može buti ukras i izgledati kao nakit.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group