Beauty - Make up

Kako na najbolji način uviti ravne trepavice

Ako niste jedna od onih srećnica koje imaju duge i prirodno uvijene trepavice, ovaj članak je za vas.

U nastavku vam otkrivamo korak po korak kako uviti trepavice i držati ih u ovom stanju do kraja dana.

Potrebne su vam:

maskara (vodootporna)

visokokvalitetni uvijač za trepavice 

dobra strategija

Postupak:

Uvijač za trepavice se postavlja blizu korena trepavica i drži se 3-5 sekundi. Lagano pomaknite uvijač prema sredini trepavica i stisnite ga ponovo 3-5 sekundi. Ponovite proceduru sve dok ne stignete do vrha trepavica (obično morate da uvijete trepavice na 3 do 4 mesta, u zavisnosti od toga koliko su duge).

Zatim se vratite u koren trepavica i uvijač ponovo stisnite 3-5 sekundi. Sada je vreme za nanošenje maskare. Prvo, nanesite maskaru na vrhove trepavica, sačekajte da se maskara malo osuši, a zatim nanesite maksimalno dva sloja preko celih trepavica od korena do vrhova.

Kada su trepavice savijene na nekoliko mesta, to stvara fini zaobljeni oblik koji izgleda mnogo prirodnije. Konačno, trepavice savijene u korenu i namazane maskarom će učiniti vaš pogled još otvorenijim. Vodootporna maskara i maskare sa vlaknima imaju lakšu i suvu konzistenciju i ostaju na trepavicama od jutra do večeri.

M.L.

foto:modna.si

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group