Kako izgledati sveže čak i nakon noćnog izlaska? Viralni TikTok trik koji će vam pomoći

Svež izgled možete postići uz samo nekoliko proizvoda za šminkanje.

Redovno korišćenje hidratantne kreme, seruma ili odgovarajuće kremu za područje oko očiju za tamne krugove će svakako obaviti posao. Naravno, gore navedeno svakako pomaže, kao i osmočasovni, dobar san, ali šminka takođe često igra glavnu ulogu.

Nemojte se baviti nečim preteškim: obično je dovoljno malo rumenila, sjaja za usne, maskare i malo hajlajetera na jagodicama da biste se osećali lepo i naglasili svoje crte lica.

U ovom trenutku, recimo da upotreba hajlajtera (proizvoda koji će vašoj koži dati sjaj) morate koristiti štedljivo kako efekat ne bi bio preteran. To znači da ne nanosite količine na kilogram, već samo onoliko koliko će vam dati rosni sjaj, prikladan i za jutarnji i za večernji izgled.

Međutim, koja je to tanka linija koju ne bi trebalo da pređete da ne biste preterali? Istina je da su, posebno kod hajlajtera (u tečnom ili puderastom obliku), granice prevaziđene pa je vrlo lako dodati više proizvoda nego što bi trebalo.

Otkrivamo vam lak trik za šminkanje koji će vam garantovati diskretnije nanošenje, u čemu je i poenta. Pomešajte tečni hajlajter sa svojim tečnim ili kremastim rumenilom i tako napravite podlogu koju ćete dobro namazati na jagodicama. Tako ćete samo jednim pokretom imati svežu, ružičastu boju i sjaj, dok će svaki umor od noćnog provoda nestati u trenu.

U galeriji pogledajte makeup proizvode koje možete koristiti kako biste uspešno izvele ovaj trki.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group