Idealna šminka za plavuše sa tamnim obrvama

Apsolutni trend ove sezone su tamne obrve, u kombinaciji sa plavom kosom.

Naravno, trendu tamnih gustih obrva plavuše mogu zahvaliti Kari Delevinj. Danas skoro svaka devojka sanja o gustim i lepim obrvama, pa često možemo da vidimo i kako mnoge od njih preteruju u iscrtavanju svojih obrva, što, priznaćete ne izgleda nimalo privlačno i lepo. Međutim, kakva šminka odgovara devojkama sa tamnim obrvama i plavom kosom?

Saznajte od uglednog MAC makeup umetnika.

"Plava kosa u kombinaciji sa tamnim obrvama jednostavno privlači pažnju. Potrebno je izabrati odgovarajuće nijanse šminke veoma pažljivo, jer je potrebno na idealan način uskladiti tamne obrve sa bojom kose. Trepavice uvek treba da se poklapaju sa bojom obrva. Dakle, ako imate svetlije obrve, najbolje je da trepavice obojite maskarom u crnoj, braon ili sivoj boji. Ukoliko želite nešto drugačije, možete probati sa smaragdnom maskarom koja je savršena za bilo koju boju očiju i čini svaki make-up spektakularnim. Za dnevnu šminku najbolje je da izaberete nijanse senki i ruževa u boji breskve, bež, roze ili braon. Za večernju šminku, možete koristiti ajlajner ali nijansa olovke ili ajlajnera bi trebalo da bude u boji vaših obrva. Senke, olovke i maskara bi trebalo da budu nekoliko nijansi svetlije od samih obrva (to će ih dovesti do izražaja). I ne zaboravite da koriste sredstva da popravite izgled vaših obrva - gelovi i voskovi će pomoći da vaše obrve ne izgledaju neuredno." - savetuje šminker kozmetičke kuće MAC.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group