Beauty - Make up

Fenty Beauty vam želi srećnu Novu 2021. godinu uz novi sjaj za usne i senku za oči

Zasijajte na početku Nove godine uz fantastične nove proizvode brenda Fenty Beauty.

Kako bi u velikom stilu proslavili Novu lunarnu godinu sledećeg meseca, unesite u svoju svakodnevicu malo magičnih nota proizvoda koje stvara brend koji vodi poznata pevačica Rihanna. Novi limitirani set sadrži svega dva proizvoda, ali sasvim dovoljna da zagolica vašu maštu i omogući vam da istaknete svoju lepotu u novom svetlu.

U kolekciji se nalaze Diamond Bomb All Over Diamond Veil i Gloss Bomb Universal Lip Luminizer. Da biste postigli vrhunski svečani izgled, kako dolikuje jednoj dami dodajte dašak sjaja svojim kapcim istaknutim dijamantnim praškom "Royal Icing". Proizvod donosi sjaj u zlatnoj boji šampanjca koji se savršeno slaže sa svim nijansama kože. Za fantastičan utisak istaknite svoju lepotu sa sjajem za usne "Cheeky". Jarko crveno-narandžasta nijansa savršena je za seksipilnu pojavu i praznično raspoloženje.

Rihanna kao kraljica pop muzike, svojim brendom nastoji da podstakne devojke i žene širom sveta da pristupaju svojoj lepoti na individualan način, ceneći upravo ono po čemu su jedinstvene. Svaki proizvod koji nudi Fenty Beauty brend osmišljen je sa ciljem da osveži pojavu savremene žene, dopuštajući joj da bude ono što jeste.

Ž.J.

Izvor: Hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group