Beauty - Make up

Fantastičan beli manikir za savršen završetak zime

Svako godišnje doba donosi nam svoje prepoznatljive boje.

Tokom leta u fokusu su vedri blistavi tonovi poput pink, žute i plave, dok se nada nastupi jesen okrećemo zlatnim, braon i maslinasto zelenim tonovima. Dok željno iščekujemo proleće i novu priliku da svoje okruženje ispunimo crvenim, ružičastim i svetlo zelenim nijasama, ostaje nam još malo vremena da uživamo u impresivnoj zimskoj beloj boli. Jer šta može nalikovati više na zimu od rafinirane bele boje. Iz tog razloga našu današnju temu posvećujemo senzualnom belom manikiru, koji će učiniti da vaši nokti zablistaju u stilu ledene kraljice.

MAT BELI NOKTI

Mat varijanta bele boje je idealna za isticanje elegantnog stila. Beli mat nokti ukrašeni cirkonima, sitnim perlicama, šljokicama i drugim svetlucavim detaljima učiniće vaše nokte vrlo uočljivim i privlačnim. Efekat mermera na belim mat noktima je apsolutni hit ove zime, koji ne smete propustiti. A ukoliko volite geometrijske oblike, prijaće vam saznanje da su oni itekako poželjni pri belom mat manikiru. Budite slobodni da pomešate prugice, kružiće, trouglove i romoboide i stvorite jedinstven prikaz na svojim noktima.

SJAJNI BELI NOKTI

S druge strane ako preferirate sjajan izgled noktiju, u odnosu na mat varijantu i u tom smeru vam se pruža obilje mogućnosti za iskazivanje vašeg jedinstvenog stila. Sjajni beli lak sa prelivajućim efektom je izvrsna ideja za dodatak interesa vašim noktima. U tom je pogledu jedino poželjno biti skroman i fokisirati se na samo jedan do dva nokta, dok je ostale preporučljivo ostaviti u jednostavnoj beloj boji. Sjajnim belim noktima možete dodati detalje poput srebrnih šljokica i učiniti ih zaista izvanrednim.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group