Do it LIKE A BOSS

essence ti i ovoga puta pomaže za zavladaš svojim make-up svetom!

Uz proizvode LIKE A BOSS možeš biti baš sve što poželiš, jer ćeš svaki make-up stil odraditi besprekorno, poput prave direktorke koja uvek ima sve pod kontrolom. Zaštitno lice ove „bossy“ kolekcije je infulenserka Lea Stanković koja LIKE A BOSS proizvode savršeno uklapa u svaki svoj look.

U svakoj situaciji želimo da naše trepavice budu neodoljive. Novi partner u toj misiji je  LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH ULTRA BLACK MASKARA koja će zasigurno tvoje oči pretvoriti u pravi magnet za poglede. Ultra crna maskara stvara intenzivan izgled, a mekana, zakrivljena vlaknasta četkica pruža trenutni volumen i vidljivo produžene trepavice. Ovaj efekat se može dodatno pojačati nanošenjem nekoliko slojeva. Potpuno metalno, ružičasto pakovanje totalno je wow.

Kako bi tvoje obrve bile na mestu tokom celog dana tu je essence FIX IT LIKE A BOSS TRANSPARENT BROW FIXING GEL ZA OBRVE. Providni gel postaviti će obrve na mesto. Izuzetno jak gel za fiksiranje obrva je dugotrajan i brzo se suši, a savršen je za trendi Brow Lamination izgled obrva.

Oba proizvoda su veganska.

essence LIKE A BOSS box by Lea je dostupan u Lilly prodavaonicama.

Osim u essence LIKE A BOSS box by Lea proizvodi su dostupni i na beauty stalcima essence.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group