avon akcija za borbu protiv raka dojke

Dizajn noktiju za Noć Veštica koji će vas opčiniti

Da li ste već spremni za žurku povodom Noći Veštice?

Ako volite sablasne teme i ljubitelj ste dramatičnog dekora, onda ste već sigurno osmislili kako želite da dekorišete svoj dom povodom ovog događaja. Na red potom dolazi vaš autfit, pri čemu ste sigurno "bacili oko" na neku senzualnu crnu usku mini haljinu, sa dekoltiranim leđima, zar ne. Potom neizostavni detalji u vidu frizure i make up-a, ali šta je sa noktima? Da li ste odabrali vaš veštičiji manikir?

Bilo da volite zastrašujuće finese, glam crne mačke ili neke prikaze duhova, u našoj galeriji ćete sigurno pronaći svoju inspiraciju. Sakupili smo za vas na jednom mestu pregršt fantastičnih ideja koje će vas opčiniti ove Noći Veštica. Od jednostavnijih varijanti do zaista spektakularnih za koje će vam trebati pomoć nail umetnika, ali koje zaista vrede strpljenja i truda.

Nokti jedne dame su zapravo ono što najbolje prikazuje njen karakter, pa s toga ako uživate u događajima kakav je Noć Veštica, vaš sablasni manikir je nešto čime to možete istaći. Esencijalne crno-crvene nijanse, s kosturskim glavama, neizostavnim zmijama, simpatične bundeve u koloru, pauci i vrane, sve je tu. Na vama je samo da odaberete onaj dizajn koji vam najviše privlači pažnju.

Ž.J.

Izvor: Total Beauty

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group