Dark french mani: trend koji ćete voleti ako ste ljubitelj tamnih nijansi

Ako volite tamne nijanse, ne odvajate se od njih ni leti i ljubitelj ste totalne crne, onda je ovaj trend u manikiru za vas. Tamni francuski manikir je impozantan, smeo i savršena ideja za zimu.

Bordo, ljubičasta, tamnozelena i crna su glavne nijanse koje dominiraju u tamnom francuskom manikiru. Ne brinite uopšte o inspiraciji jer ćete naći mnogo dizajna na Instagramu i Pinterestu. Minimalistički francuski manikir sa nude noktima, sa dizajnom u vidu plamena, pikselima, ombre i strogim linijama – ovo su samo neki od ponuđenih.

Ako, opet, želite da dodate malo sjaja tamnom francuskom manikiru, možete to učiniti bez razmišljanja. Savršenu ideju dala nam je Naomi Kembel. Za reviju Alexander McQueena nail art umetnica, Mišel Klas, kreirala je na noktima modela dvostruki francuski manikir sa crnom bojom i šljokicama.

Rekli bismo da je tamni francuski manikir savršena alternativa crnim noktima. Ako crni nokti izgledaju dosadno ili pomalo zastarelo, vredi isprobati sledeći trend.

Nekoliko ideja sa Instagrama pogledajte u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group