Beauty - Make up

Da li ste isprobali tonirano ulje za lice?

Prošlo je skoro dve godine od pojave toniranog ulja za lice brenda Kosas. 

Pripadnice lepšeg pola ga i dalje smatraju izborom broj jedan kada je nega lica i nanošenje šminke u pitanju. Ako niste ljubitelj "teške šminke" na licu, koja izgleda kao da na sebi imate masku, trebalo bi da date šansu Kosas toniranom ulju.

Takođe, ukoliko imate problema sa suvom kožom koja ispod pudera još više dolazi do izražaja, tonirano ulje za kožu je ono što biste mogli isprobati. Osim toga, ako niste dovoljno vešti kada je u pitanju nanošenje šminke, odnosno pudera, ovaj proizvod je kao stvoren za vas, jer ne zahteva predznanje.

Otkako se pojavilo na tržištu, Kosas tonirano ulje za lice je potisnulo u drug plan većinu sličnih proizvoda. Kosas ulje je jedino koje vam zapravo može doneti adekvatnu i ujednačenu pokrivenost na licu, bez osećaja težine i suvoće. Činjenica da se može pohvaliti listom čistih sastojaka – bez parabena i sulfata, donosi mu dodatne poene. U sastavu ulja su mineralni pigmenti i botanička ulja, poput avokada i jojobe koja hidriraju i ujednačavaju ten. Bočicu je pre svakog korišćenja potrebno lagano protresti kako bi se minerali i ulja spojili, jer imaju tendenciju razdvajanja tokom perioda ne upotrebe.

Sa svojih 16 fantastičnih nijansi, ovaj proizvod je sve što vam je potrebno da apsolutno zasijate gde god da se pojavite. Lagano i gotovo neutralno na licu, Kosas tonirano ulje s razlogom je postao nezamenjiv deo dnevne rutine šminkanja devojaka širom sveta. Uverite se i sami.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group