Chanel Les 4 Ombres Byzance: senke za oči u boji dragulja

Više slika

Više slika

Chanel predstavlja intrigantnu novu kolekciju senki za oči Les 4 Ombres Byzance, crpeći inspiraciju iz bogate istorije vizantijskog nakita i arhivskih komada osnivača brenda Gabrijele Šanel.

Kada se Gabrijela Šanel vratila iz Venecije sa svojih putovanja došla je do novog otkrića. Pronašla je strast prema vizantijskoj umetnosti koja je duboko uticala na estetiku njenih kreacija. Koristila je kao bogat, hrabar izvor inspiracije koji se ogleda u njenim haute couture dizajnima i ekstravagantnim komadima nakita, koje je kombinovala i nosila kao talismane.

Ove sezone, legendarna paleta LES 4 OMBRES brenda CHANEL ponovo je osmišljena u obliku raskošnih ukrasa za oči, u baroknom duhu inspirisanom nakitom iz arhive kuće.

Kolekcija Chanel Les 4 Ombres Byzance otelotvoruje luksuznu estetiku prošlog vremena, koja podseća na blistav izgled šminke iz 1920-ih. Reklamnu kampanju je snimila fotografkinja Elizaveta Porodina, dok je muza Chanel kolekcije predivna manekenka Vitoria Ćereti koja pozira sa masivnim komadima nakita koji odražavaju očaravajuće tonove dragulja koji se nalaze u paletama senki za oči.

Parure Baroque paleta spaja rubin crvenu, smaragdno zelenu, zlatnu i prelivajuću biserno belu. Druga paleta senki je Parure Impériale napravljena od nijanse žutog safira sa ljubičastim granatom i smelim nijansama crvenog kvarca i ružičastog zlata. Najsuptilnija paleta je Parure Vénitienne, igra sa koralnim karneolom, bež zlatom, smeđim ćilibarom i injekcijom morske zelene boje sa bojom Mesečevog kamena. I poslednja, Parure Cristal, je prekrasan ženstveni niz nijansi sa opalom i kvarcom, tamnocrvenim i suptilnim nebesko plavim bisernim gornjim slojem.

Kako se leto lagano završava i noći počinju da postaju sve duže, Chanel Les 4 Ombres je savršena kupovina za proslavu sezonskih promena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group