avon akcija za borbu protiv raka dojke

BYREDO senke: neutralni disco na vašim očima

Da, zaista postoji nešto što se može nazvati jasno i glasno neutralni disko!

I to je paleta zanimljivih neutralnih boja iz najnovije BYREDO kolekcije senki za oči koje dolaze taman na vreme da predstojeće leto načine razigranim.

Ok, ovde se ne radi o nekom ludilu od boja kakve smo navikli da viđamo poslednjih dana, ali se ipak radi o dovoljno svetlucavim nijansama koje će čak i od dosadnog kolorita napraviti pogled za pamćenje. Idealna paleta boja za sve dame koje vole dovoljno ozbiljan a ipak i pomalo luckasti stil.

Jer u ponudi zaista možete naći sve nijanse peska, svetlucave kafe (koja je naš favorit!) pa preko nežno zelene, postojane žute, metalik srebrne sve do grafitno sjajne.

Sve ovo ne čudi ukoliko se prisetimo da se ipak radi o brendu čija je ambicija da uspomene i emocije pretvori u kvalitetne proizvode i još kvalitetnija iskustva.

Za sebe kažu da su uvek u potrazi za novim tehnikama, novim priistupom šminkanju, te da su njihove kreacije vođene krajnjom emocijom i željom da pokažu sve što znaju.

Čini se da su sa ovom poslednjom kolekcijom senki za oči dočarali deo svog emotivnog sveta, jer, priznaćete, elegancija kojom ona zrači zaista oslikava neutralni disco na očima žena širom sveta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group