Bronzani letnji make-up bez mnogo truda

Bronzana šminka naprosto nikada ne izlazi iz mode, posebno ne u vrelim letnjim mesecima!

Zašto toliko volimo ovaj bronzani look? Odgovor je poprilično lak – iako je leto idealno godišnje doba za eksperimentisanje sa svim mogućim bojama i nijansama, ipak su stare dobre proverene stvari te koje nikada ne izlaze iz mode i predstavljaju neku vrstu “sigurice”, dobitnu kartu na koju uvek možemo odigrati.

I tu na scenu stupa taj divni bronzani make-up koji savršeno naglašava sunčevu svetlost, licu daje nekako ozaren, detinjast, mladalački izgled, a istovremeno pomaže da izgledamo kao da smo se tek vratili sa neke egzotične destinacije.

Ipak, kako je leto nemilosrdno kada su tempereature u pitanju, svima nam je stalo da iz kuće izađemo što lepršaviji i slobodniji, i to ne važi samo kada je odeća u pitanju! Budimo realne, nijedna od nas ne želi tonu šminke na svom licu posebno ne onda kada živa u termometru pokazuje 40 stepeni. Dakle, lagana letnja rutina bez napora je ono što nam treba, i upravo tu ova bronzana varijanta odnosi ubedljivu pobedu.

Sve što vam je potrebno jeste neka tonirana hidratantna krema, neutralni sjaj (ili balzam) za usne, bronzer, bronzana senka i naravno maskara kao šlag na tortu. Pretpostavljamo da vam je već jasno kako se šta nanosi, tako da je naš bonus savet samo taj da slobodno nanesete malo više bronzera i senke, posebno ukoliko se radi o noćnom izlasku. Za dnevne varijante se potrudite da izgledate što svedenije i “mirnije” odnosno odlučite se radije da naglasite ili samo obraze ili samo oči. Preterivanje zaobiđite u širokom luku!

Ukoliko ste više za vizuelni prikaz svega napisanog savetujemo vam da prelistate (i iskopirate!) naše predloge za savršen bronzani make-up bez imalo napora.

Photo: pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group