Brontouring: novi TikTok makeup trik za naglašavanje jagodica

TikTok nastavlja da nam daje jedinstvene trikove i savete, posebno u oblasti lepote.

Poslednji viralni trik koji nam je privukao pažnju je „Brontouring“, što je nešto između potamnjivanja i konturisanja lica. Obično se ove dve opcije nikada ne kombinuju, ali sada je vreme da isprobate čuveni „bronturing“, koji će savršeno istaći našu kožu ovog leta.

Konturisanje za sada ostavljamo iza sebe i ubacujemo bronzer u rutinu šminkanja kako bismo oblikovali lice i istovremeno održavajući prirodan sjaj. Sakupljajući preko milion pregleda na TikToku, novi savet za lepotu lica usvojile su mnoge zvezde, kao što su Kim Kardašijan i Hejli Biber.

Kako postići "brontouring" na licu?

Pre svega, potrebno je da zamenite proizvode za konturisanje bronzerom. Bronzer je idealan za obradu područja senčenja na isti način kao i klasično konturisanje, dok će vašoj koži dati svetlost i blistavost, jer većina bronzera sadrži biserne čestice koji ostavljaju prelivajući efekat. Zatim nastavite sa nanošenjem: nanesite bronzer na čelo, gornji deo jagodica (a ne donji, kao kod konturisanja), bradu, kapke i nos. Ovaj trik će naglasiti jagodice i dati vam efekat osunčanosti idealan za ovo leto.

 U galeriji otkrijte bronzere koji će vam pomoći da ovaj trik savladate savršeno!

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group