Beauty - Make up

Besprekorni mat puder ONE/SIZE koji odgovara svima

Patrik Star, čovek koji stoji iza sve popularnijeg make-up brenda One/Size kune se u svoj najnoviji proizvod i obećava da ne postoji ništa bolje što ovog leta možete staviti na svoje lice.

U pitanju je puder punog naziva Turn Up the Base Versatile Foundation Powder, koji, kako mu i samo ime kaže, pruža krajnje prilagodljivo pokrivanje a da pritom koža ostaje savršeno glatka.

Sve to zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli na bazi butera koja se neprimetno stapa sa kožom, dok sama tekstura zamagljuje izgled pora, sitnih linija i bora.

Zanimljivo je da se na listi sastojaka koji ulaze u ovo čudo od pudera nalazi još i pirinčana svila u prahu koja ima svojstvo upijanja ulja te pomaže u kontroli sjaja.

Nije teško pretpostaviti da je rezultat nanošenja ovakvog preparata besprekorna mat površina za koju kažu da može trajati i do 12 sati dnevno.

Turn Up the Base Versatile Foundation dolazi u čak 32 nijanse tako da verujemo da nema te žene na svetu koja neće moći da pronađe svoju nijansu u One/Size paleti.

Uostalom, poruka ovog brenda je da je šminka univerzalne veličine i da odgovara svima. Sudeći po promo materijalu reklo bi se da su u potpunosti opravdali očekivanja tržišta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group