Beauty blender u zamrzivaču: novi Tik Tok trend koji je postao viralan

Tik Tok nam pruža mogućnost da vidimo neke najneverovatnije trendove, savete i trikove. Neke od njih samo vredi gledati, ali ne i probati. Međutim, postoje neki koji su zanimljivi, poput poslednjeg koji primenjuju mnoge devojke i savetuju da svoj omiljeni sunđer za šminkanje, dobro poznati beauty blender, stavite u zamrzivač!

Reč je o najnovijem beauty trendu koji se probio na Tik Toku i već je prikupio više od 5 miliona pregleda. Haštag je #frozenbeautyblender i od korisnika se traži da stave vlažan sunđer u zamrzivač, oko dva sata pre upotrebe.

Tik Tokeri koji su ispobali ovaj trik kažu da je način nanošenja pudera savršen. U isto vreme koža dobija lep izgled uz smanjenje iritacije i crvenila. Naravno, ima i onih koji tvrde da nisu primetili nikakvu razliku.

Ovaj trik nije opasan, a s obzirom da kockice leda smanjuju natečenost kako sa područja oko očiju tako i sa ostatka lica, predlažemo da isprobate!

 

@ameliaolivia09 Reply to @samantha_cairney21 Well that’s different ib @Gwmakeup #frozenbeautyblender #beautysponge #makeuphacks #testingmakeuphacks ♬ original sound - Amelia Olivia

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group