BACK TO THE ROOTS: magija Diznija u novoj essence kolekciji

Više slika

Više slika

U svetu gde je Diznijeva magija deo naših najdragocenijih uspomena, essence donosi kolekciju koja prožima svakodnevnu lepotu sa čarolijom Miki Mausa i njegovih prijatelja…

Najnovija "Back to the Roots" kolekcija od essence brenda oživljava duh Diznijevih klasika, omogućavajući obožavateljima da se prepuste nostalgiji.

Miki, Mini, Donald, Pata i Pluton nisu samo likovi iz crtanih filmova; oni su simboli nezaboravnih trenutaka provedenih sa porodicom i prijateljima. Sada, ovi divni Diznijevi likovi dolaze na kozmetičke police, nudeći kolekciju koja je obavezna za svakog Diznijevog ljubitelja.

Proizvodi koji prenose čaroliju

U ovoj jedinstvenoj kolekciji, essence je uspeo da uhvati suštinu Diznijevih priča i pretoči ih u svet šminke, gde svaki proizvod postaje svojevrsni talisman za oživljavanje čarobnih trenutaka iz detinjstva. Uz pažljivo osmišljen dizajn i visokokvalitetne sastojke, svaki proizvod iz "Back to the Roots" kolekcije predstavlja spoj lepote i magije, osmišljen da donese dašak radosti i nostalgije u vašu svakodnevnu rutinu.

Kolekcija nudi raznovrstan izbor proizvoda koji su dizajnirani da zadovolje sve potrebe modernih ljubitelja lepote i Diznijevih avantura. Od veštačkih trepavica koje pružaju pogled dostojan filmske zvezde, do paleta senki koje vam omogućavaju da kreirate izgled kakav god poželite, svaki element ove kolekcije je pažljivo odabran i dizajniran sa posebnom pažnjom na detalje.

Ograničeno izdanje kolekcije obuhvata:

  • 3D veštačke trepavice: Inspirisan Diznijevim likovima, ovaj proizvod dolazi sa fleksibilnom trakom i priloženim lepkom, obećavajući lagane, višekratne trepavice za prirodan izgled.
  • Paleta senki za oči: Dve palete sa dvanaest nijansi usklađenih boja, inspirisane Mikijem i Mini, kao i Patom i Donaldom, nude dugotrajne mat i metalik završne obrade.
  • The false lashes mascara extreme volume & curl: Inspirisan Mini Mausom, ovaj proizvod stvara efekat veštačkih trepavica, obećavajući zapanjujuće oči.
  • Četkica za senke za oči: Ova četkica obećava precizno nanošenje i blendanje senki na kapcima, zahvaljujući mekim sintetičkim dlačicama.
  • Efektni lak za nokte: Visoko pigmentisani lak sa svetlucavim efektom, dostupan je u tamno narandžastoj nijansi.
  • Balzam sjaj za usne: Ovaj proizvod će vam pružiti negu poput balzama i sjajnu završnicu, a dolazi u prirodnoj bledo roze nijansi.
  • Četka za kremasto rumenilo: Idealna za nanošenje i mešanje kremastih i puderastih tekstura rumenila.
  • Bouncy rumenilo: Kremasta tekstura za svež i prirodan izgled, dostupno u boji kajsije.
  • Voćni balzam za usne: Nudi intenzivnu negu i prijatan voćni miris.
  • Happy Mood & Fixing Spray: Sprej za fiksiranje šminke sa mirisima za podizanje raspoloženja.

Više od Kozmetike: Kolekcionarski Predmeti

Ono što izdvaja ovu kolekciju nije samo kvalitet proizvoda, već i njihovo pakovanje, inspirisano Diznijevim likovima, što ih čini pravim kolekcionarskim predmetima. Svaki proizvod je dizajniran da oda počast omiljenim crtanim junacima i da pruži korisnicima osećaj radosti i nostalgije.

Kolekcija essence "Back to the Roots" predstavlja više od obične šminke; to je odavanje počasti Diznijevim likovima koji su oblikovali naše detinjstvo. Ova kolekcija pruža priliku da se ožive lepe uspomene i da se svakodnevna rutina lepote obogati malo čarolije iz sveta Diznija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group