Autentičan i dinamičan look ovog leta dolazi sa Istoka

Bogata japanska tradicija u nezi kože i danas nam dokazuje da se pojam orijentalne lepote vekovima nežno i brižljivo gajio i očuvao svoju čar, poput najlepšeg cveta trešnje...

Bilo da ste pobornici prirodnijeg izgleda, ili ste neko ko se oduvek divio smelim gejšama, činjenica je da je japanska industrija lepote i pored otvaranja ka zapadu, nastavila da ceni tradicionalne sastojke i svoje rituale. Tokio, kao grad koji naseljava više od 37 miliona ljudi, predstavlja najsavršeniji primer spoja viševekovne tradicije i vodeće svetske tehnologije. Prihvatanje inovacija s jedne, ali i kontinuirano poštovanje bogate i plodne prošlosti s druge strane, rezultiralo je time da su jedinstven i autentičan stil, moda i šminka u Japanu dobili ogromnu popularnost, a taj trend se širi po celom svetu.

Više nas ne iznenađuje što U poslednje vreme sve češće upoznajemo nove brendove, kozmetičke linije ili make-up kolekciju sa Istoka. Kristalno čista, bela koža lica i crveni karmin možda ostaju standard lepote kada je većina Japanki u pitanju, ali to ne znači da one ne ostavljaju prostora za jedinstvene, kreativne i domišljate eksperimente. Imajući u vidu da se radi o jednom tako bogatom kulturnom nasleđu i prepoznatljivom modernom identitetu, živopisni trendovi i unikatan modni stil su nešto što bismo slobodno mogli opisati kao biti “big in Japan”, ali na poznatom, domaćem terenu. 

Jedna od takvih kolekcija koja će vas zasigurno očarati prvenstveno svojim živopisnim koloritom, a zatim i nepreglednom mogućnošću kombinovanja, jeste Avon kolekcija Oh So Tokyo, nastala u saradnji sa japanskom umetnicom Kanako Sasaki. Reč je o limitiranoj kolekciji koja u sebi nosi taj autentični presek tradicionalnog i savremenog, i koja se savršeno uklapa u atmosferu najtoplijeg meseca u godini.

Jer upravo je jul idealan da se otarasite teške, naporne šminke i na svom licu ponesete nešto poput hidratantnog prajmera – savršene podloge u obliku svilenkastog gela sa zlatnim česticama koje stvaraju hidratantnu bazu. Nakon toga, svoj dnevni look možete upotpuniti ružom za usne koji karakteriše visokooktanski pigment, lagana tekstura i intenzivna boja. Pet različitih nijansi koje se mogu koristiti i kao rumenilo za postizanje monohromatskog izgleda, garancija su da ćete u svakom momentu izgledati besprekorno.

Kako je leto idealan period za eksperimentisanje, Avon želi da vas ohrabri da isprobate nove trendove poput jedinstvenog rumenila 2 u 1 koje dolazi u ombre kombinaciji svilenkastog mat rumenila i blistavog hajlajtera za idealan spoj boje i sjaja. A ukoliko ste od onih dama koje svoja najbolja izdanja čuvaju isključivo za specijalne prilike ili neke večernje varijante, sigurni smo da nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za senke za oči koje dolaze u četiri intenzivne nijanse sa magnetno naelektrisanom formulom.

Ne samo da se radi o senkama koje održavaju čvrstu formu pigmenta, već i o formuli koja u svakom momentu daje odvažan izgled očiju. U tome joj svojski pomaže i ajlajner sa četkicom koja je inspirisana kaligrafski preciznim potezima, pa tako možete računati na gotovo lasersku preciznost kada je naglašavanje očiju u pitanju.

Ovog leta budite posebni, budite svoji i autentični, sa živopisnom dozom lepote koja dolazi sa Istoka. Sa Oh So Tokyo proizvodima se detaljnije možete upoznati u Avon brošuri, ili na sajtu >>> AVON

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group