Beauty - Make up

Apsolutno božanstven Ombre efekat na usnama

Gde god da je prisutan Ombre efekat čini se deluje poput magije.

Kosu pretvara u čudesno platno prekriveno predivnim nijansama, odeći daje neverovatan izgled dok se boje prelivaju na njoj, enterijer obogaćuje svojim prisustvom dodajući mu interes, ali šta je sa make up-om? Možda ste već imali priliku da svoje nokte ulepšate nekim Ombre varijantama ili da svojim senkama na kapcima date isti efekat, ali da li ste isto pokušali i na usnama?

Ombre efekat na usnama deluje zaista čarobno. Međutim usne su malo zahtevnije za savršen Ombre prikaz obzirom da su u blizini vlažne sredine i ako se ne premažu pravilno, mogu izgledati poprilično neprivlačno. Pre svega treba da odaberete nijanse boja koje vas inspirišu i da njih uporedite sa bojom vašeg tena, očiju i kose kako bi bilo sigurni da je data paleta stvorena za vas. Uvek je preporučljivo da avanturu započene sa svetlijim nijansama, jer su tamne rezervisane za dame sa iskustvom.

Pre svega treba da odaberete jednu boju koja će biti primarna u celoj priči. Zatim odaberite boju koja je ili svetlija ili tamnija od vaše odabrane glavne boje. Svakako dve boje treba da pripadaju istom spektru, odnosno da budu ili hladnog ili toplog tona. Najprivlačniji Ombre efekat na usnama postiže se kada se upotrebi crveni karmin kao primarni sa tamnijom smeđom bojom kojom će biti opisane konture usana i naglašeni uglovi.

Ako ste početnik i ako želite da postepeno gradite Ombre priču predlažemo da započenete sa ružičastom bojom i svetlijom bojom crvenog ruža. Ako za baznu boju odlučite da iskoristite ružičasti ruž, Ombre efekat možete da stvorite sa narandžastim ili svetlo smeđim ružem i olovkom za usne. Suština je zapravu u stvaranju gradijenta, pri čemu nije preporučljovo korišćenje previše velike razlike u nijansama, poput crne i svetlo ružičaste.

Ako ste spremni za Ombre avanturu zavirite u našu galeriju pre vas očekuje pregršt inspirativnih predloga.

Ž.J.

Izvor: Stylecraze

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group