8 ideja za francuski manikir inspirisan jesenjom sezonom

Ako bismo morali da izdvojimo jedan od novijih trendova u svetu manikira, verovatno bi to bio francuski sa bojom, umesto klasičnog belog laka na vrhovima noktiju.

Ovaj nail-art je zvezda u našim životima poslednjih godina sa bezbroj izuzetno kreativnih varijacija. Sve što treba da uradite da biste otkrile bezbroj novih predloga je da otvorite Instagram, Tik Tok ili Pinterest i budete inspirisane fotografijama francuskog manikira u različitim bojama i dezenima.

S obzirom da je jesen zvanično u toku i da tamnije nijanse ponovo zauzimaju centralno mesto, kako u odeći, tako i na noktima, dizajni koje smo izdvojili u galeriji fotografija će vas inspirisati i biti vaš sledeći izbor za manikir.

Crna, tamnoplava, bordo, nijanse smeđe i tonovi čempresa su samo neke od boja koje su idealne za jesenji francuski mankir i savršeno će upotpuniti svaki vaš izgled od jutra do mraka, dok ćete izgledati istovremeno elegantno i sa stilom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group