7 makeup ideja za zelene oči

Više slika

Više slika

Zelene oči izgledaju prelepo bez šminke, ali one mogu da izgledaju izuzetno i predivno ako primenite pravu šminku.

Isto tako pogrešan način šminke ili pogrešno izabrane boje mogu učiniti da izgledate loše, bez obzira na lepu boju vaših očiju.

Evo nekoliko ideja za makeup koje će vam pomoći da na najbolji način naglasite lepotu zelenih očiju:

Teget i ljubičasti Smokey Eye

Smokey eyes u mat nijansama ljubičaste pristaje savršeno zelenim očima i naglašava prirodnu boju oka. Da biste dobile ovaj izgled, na ceo kapak nanesite belu senku za oči kao markerom. Nastavite sa laganim Taupe braon na pregibima kružnim pokretima. Nanesite belu nijansu na unutrašnjem uglu oka i nanesite ljubičastu na celom kapku oka i pored trepavica. Blendirajte kasnije. U unutrašnji deo oka nanesite crnu olovku, a zatim tečni ajlajner na gornjem kapku. Na kraju stavite maskaru u nekoliko slojeva koja će naglasiti dubinu vašeg pogleda.

Neutralni Smokey Eye

Zelene oči izgledaju divno u neutralnim tonovima sa suptilnim smokey izgledom. Nanesite krejon ispod kapka i na unutrašnjoj strani linije oka. Primenite maskaru za konačni izgled.

Zeleni Smokey Eye

Posle nude baze koju nanosite na celom kapku, tamno zelenu boju senke nanesite na trećini kapka prema centru. Koristite istu senku na spoljnoj polovini donjeg kapka. Jedan sloj maskare je dovoljan da stvori zapanjujući izgled.

Boja vina sa bakarnim sjajem

Ovo je još jedna sjajna makeup ideja za zelene oči. Nakon podloge nanesite Burgundi nijansu vina na kapcima, na sredini stavite bakarni sjaj i šljokice koje će burgundy nijanse još više rasplamsati. Potom primenjujete maskaru da biste dobili gotovo izgled.

Zlatna i zelena

Zlatna i boja smaragda izgledaju sjajno na zelenim očima i možete ih koristiti na isti način kao kada radite osnovni Smokey Eye.

Pink, Srebrna i Bež

To je jedinstven spoj roze, bež i srebrne. Sa bež senkom na kapku, ružičastim nijansama i srebrnim tonovima sjajne senke, taj pogled izgleda savršeno među make up idejama za zelene oči. Ove nijanse su divne i stvaraju izuzetan pogled.

Braon Smokey Eye

Počnite sa batom u boji slonovače na kapcima, zatim braon nanesite od centra kapka ka spoljašnjem delu oka. Sada koristite iste senke ispod donjeg dela kapka, od centra ka spolja. Na kraju nanesite maskaru.

Sa ovim veličanstvenim sedam make up ideja vaše zelene oči će izgledati još lepše.  

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group