6 veoma efikasnih korektora koji će reći "zbogom" tamnim krugovima ispod očiju

Dajte svom licu odmorniji izgled za kratko vreme.

Tamni krugovi ispod očiju su jedan od najčešćih problema žena svih uzrasta, jer su uzroci koji izazivaju njihovu pojavu brojni i tiču se nasleđa, ali i svakodnevnih navika, ishrane, nedostatka sna, čak i izlaganja suncu i plavom zračenju ekrana, između ostalog.

I dok je nega ciljanim kremama i serumima za oči neophodna ujutro i uveče, uz što zdraviji način života, uravnoteženu ishranu i puno sna, šminka i dalje igra veliku ulogu u njihovom kamufliranju. Male tajne i trikovi za šminkanje koje su nekada koristili uglavnom profesionalni šminkeri, izlaze na površinu preko TikTok-a i pomažu čak i početnicima u šminkanju da postignu rezultat koji žele.

Najlakše i najefikasnije rešenje je nanošenje korektora na „tamne” delove okoloočnog područja. U stvari, korektori su sada dizajnirani da daju sjaj pored osvetljenosti, zahvaljujući svetlucavoj kompoziciji koju mnogi od njih imaju. Pored toga, mogu da sadrže i aktivne sastojke (kao što je hijaluronska kiselina), zbog čega obezbeđuju hidratantna svojstva pored prikrivanja.

Danas postoji bezbroj korektora za svaku potrebu i budžet, tako da možete pronaći onaj koji će vam najviše odgovarati. Obratite pažnju na odabir prave nijanse, koja treba da bude jedan do dva tona (najviše) svetlija od vaše kože. Ako nanesete suviše svetlu nijansu, rizikujete da izgledate bledo, što će izgledati čudno iz daljine (ili na fotografijama). Ukoliko nanesete tamniji korektor nego što bi trebalo, nećete postići sjaj koji tražite.

U galeriji pogledajte neke od naših favorita:

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group