6 crvenih ruževa koji će ulepšati vaš jesenji makeup

Za nekoga obavezan u svakodnevnom životu, za nekog spas za svaku svečanu priliku, crveni ruž je proizvod koji ne izostaje ni u jednoj ženskoj toaletnoj torbici.

Legendarna, dinamična i neodoljiva, crvena boja je dragulj koji nadograđuje svaki izgled i naravno svaku šminku, od opuštenije do najglamuroznije.

Bliži se zima, a crveni karmin je makeup proizvod u koji vredi investirati. Tražeći pravu nijansu za našu kožu, biramo ruževe sa svilenkastom teksturom i baršunastom završnom obradom, idealne da „ulepšamo usne” prefinjenošću i luksuzom. Postojanost proizvoda koji odaberemo je naravno veoma važna, jer osigurava da ćemo tokom dana imati impresivno obojene i sočne usne.

Mat, u tečnom obliku ili sa dodatnim dozama sjaja, bez obzira na teksturu vašeg crvenog karmina, važno je da pristaje koži vaših usana i vašem tenu. Kao vrhunac, uvek možete dodati malo bogatog sjaja kao završni dodir, dok ostatak šminke možete zadržati suptilnom i prirodnom kako biste skrenule svu pažnju na usne. Za odličan rezultat tokom celog dana, ne zaboravite da dobro hidrirate usne pre nanošenja karmina, kao i da date oblik usnama konturisanjem olovkom.

U galeriji smo izdvojili 6 crvenih ruževa u koje sada vredi investirati:

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group