5 saveta za isticanje usana

Otkrijte kako imati savršene usne.

Živimo u vremenu kada žene imaju mnogo toga da kažu, a usne su sredstvo izražavanja njihove moći i osećanja. Otkrijte kako da vaše usne izgledaju privlačnije nego ikad.

Kako da usne izgledaju sočno?

Sjaj za usne reflektuje svetlost i čini da usne izgledaju sočnije i punije. Ove godine sjaj za usne se dinamički vratio, dajući još intenzivniju sjajnu teksturu, poput ogledala, dok se nove napredne formule ne lepe za usne i duže traju. Ako želite intenzivniju kombinaciju boja u kombinaciji sa sjajnim rezultatom, radije koristite tečni karmin.

Kako kožu usana učiniti mekanom?

Koža usana je tanja i osetljivija na suvoću i pucanje od kože lica, pa bi trebalo da usnama pružite specijalizovanu negu. Pre nanošenja hidratantne kreme, uklonite mrtve ćelije pilingom, a zatim nanesite hranjiv balzam za usne.

Kako postići savršen svakodnevni, nude izgled?

Za svakodnevni izgled, nanesite malo kreme za oči ili specijalizovanu kremu za usne protiv starenja na konturu usana. Nastavite sa ocrtavanjem bež-ružičastom olovkom i nanesite karmin u nude tonovima.

Dodatni volumen na usnama

Da li ste znali da volumen usana počinje da se smanjuje nakon što napunimo 18 godina? Nakon tridesete, uključite u svoju rutinu proizvod protiv starenja za područje usana. Takođe možete videti trenutni vidljivi efekat ulaganjem u tretmane, poput injekcija hijaluronske kiseline. Konačno, ruževi u metalik nijansama daju impresivne performanse boja i dodatni volumen usnama.

Koju nijansu treba da preferirate na usnama?

Svetle nijanse laskaju usnama, ali i ukupnim crtama lica. I tajna da usne izgledaju punije: nanesite svetliju nijansu iste boje na gornju usnu i tamniju na donju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group