5 ruževa od kojih se ovog proleća nećete odvojiti

Sa prolećem i sunčanim vremenom koje već „obasjava“ našu svakodnevicu, naše raspoloženje postaje bolje, dok se u nama budi želja da se elegantno obučemo i našminkamo.

Posebno kada je šminka u pitanju, boje koje biramo za oči i usne „oživljavaju“ naše crte lica i čine da se osećamo još lepše i svežije.

I, doduše, nema lakšeg i bržeg načina da se podmladite od prave boje karmina. Karminom možete da istaknete svoje usne, da skrenete svu pažnju na sebe u zavisnosti od nijanse ali i da „osvetlite“ celo lice, čak i bez trunke šminke. Sve što treba da uradite je da izaberete boju koja vam najbolje pristaje.

Proleće '22 definišu svetle boje, ali i nude, gotovo nevidljive nijanse. Naravno, crvena ove godine ne ide nikuda, samo dobija hladniji ton sa plavim nijansama. Konačno, za smelije dame, živahna nijansa fuksije se nosi svuda, čak i u kancelariji.

Nepotrebno je reći da su najpoznatije modne devojke već izabrale svoje omiljene karmine koji će obeležiti prolećnu sezonu.

Otkrijte ih u galeriji fotografija!

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group