5 najzanimljivijih make-up trendova koji će označiti kraj 2023. godine

Verovali ili ne, ali nova godina je već pred vratima i donosi sa sobom sveži početak u svetu šminke. 

Kraj godine je period koji obećava kako oživljavanje već postojećih trendova, tako i donošenje nekih sasvim novih i originalnih pristupa koji će obogatiti dane i mesece koji su pred nama. Šminka će definitivno postati sredsvto izražavanja i kreativnosti, i to ono sredstvo koje će ispuniti naše lice bojama i sjajem koji odgovara duhu nove godine.

Rumenilo će i dalje biti ključno za dodavanje topline i dimenzije licu, s mogućnošću postupne izgradnje intenziteta. Ajlajner će igrati ulogu zavodnice, donoseći snažne izjave i određujući karakter make-upa. Jedan od glavnih naglasaka biće i na svetlucavim detaljima koji će vam omogućiti da izražavate svoj stil inspirisan sirenama i robotima, koristeći svetlost i sjaj na jedinstven način.

Ono što je zajedničko svim trendovima je igra i kreativnost. Šminka će postati moćno oružje kojim ćemo se boriti protiv mračnih dana, omogućavajući nam beskonačno i upečatljivo izražavanje. Uz to, sam kraj 2023. će nam doneti priliku za istraživanje novih izgleda i isprobavanje različitih stilova koji odražavaju našu jedinstvenu ličnost.

O kojim se to stilovima radi - saznajte u našoj galeriji!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group