5 Glamuroznih make up ideja

Godina je tek počela i svakako će nam doneti nove make up stilove.

Ali, to ne znači da treba da izgledate kao i prošle godine. Takođe nema potrebe da pratite modne trendove koje su postavljeni od strane industrije. Najbolje je da uvek nosite ono u čemu se osečate udobno i izgledate fenomenalno.

Vi ne možete nositi crnu boju na usnama na poslu, jer je to u modi. Modelima pristaje, mogu nositi crni i dramatični ruž na revijama, odgovarajućim svetlima, ali takav make up se neće uklopiti u  vaš svakodnevni život.

Evo nekoliko ideja za glamurozan make-up koji možete pokušati ove godine:

1. Bogata boja šljiva na očima, usnama i obrazima

Boja šljive vam može dati “gotik” izgled ako se primeni naglašeno, ali kada se primenjuje pravilno može vam dati glamurozan izgled. Isprobajte različite nijanse šljive u zavisnosti od vaše kože. Najbolja stvar kod ovog tona je da ide sa svim bojama kože. Senke za oči u boji šljiva su aktuelne ove sezone, možete je isprobati I postići glamurozan izgled vrlo lako.

Kada primenjujete ovu nijansu na obrazima, odaberite svetliju nijansu šljive, pazite da se dobro uklopi sa vašim puderom i ostatkom make up-a.

2. Crvene usne

Crvene usne nikada ne izlaze iz mode i kada želite elegantan glamurozan izgled, nikada ne možete pogrešiti sa crvenim karminom. Crveni ruž u kozmetici je isto što I mala crna haljina u modi. Kada ste u nedoumici idite na crveno. Možete imati mat izgled ili sjajan izgled, izgledaćete jednako lepo.

3. Nude izgled

Mnoge žene misle da nude izgled nije dovoljno glamurozan, ali to svakako nije istina. Mnoga istraživanja pokazuju da muškarci više vole žene sa neutralnom šminkom. Slavne dame poput Kim Kardašian, Gvinet Paltrou i Dženifer Lopez su pravi predstavnici “nude look-a” i izgledaju sjajno.

4. Malo sjaja

Trik sa sjajem je da nikada ne koristite previše sjaja na svim delovima vašeg lica. Izaberite usne, oči ili lice i nikada sve odjednom. Treperenje zlatnih čestica na licu postao je trend krajem prošle godine i verovatno će se nastaviti još neko vreme i ove godine. Ovaj izgled najbolje izgleda noću u kombinaciji sa fensi odećom.

5. Smoky eyes

Smoky eyes je takođe večiti favorit i izgled koji definitivno treba da pokušate ove godine. Kada primenjujete ovaj izgled na očima, odvojite vreme i pažljivo uradite mak –up, inače možete izgledati kao rakun. Stvar koju morate imati na umu kada se odlučite za smoky eyes je da morate da izgledate glamurozno, a ne bolesno.

Mi koristimo šminku uglavnom da sakriijemo naše nesavršenosti i istaknemo naše najbolje osobine,  ali kada potrošite malo vremena, veoma je lako da izgledate glamurozno bez obaveze da idete u salon.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group