4 makeup saveta koji će učiniti da izgledate mlađe

Činjenica je da smo poslednjih godina usvojili pozitivniji stav prema godinama, dajući dužnu važnost starenju i trendu koji sada želi da se žene osećaju lepo, bez obzira na broj godina.

I na sreću, uloženi napori su se isplatili jer danas većina žena prihvata da vreme neminovno prolazi i tragove koje ostavlja na njihovom licu. Međutim, bez obrzira na broj godina, svaka žena želi da izgleda svežije i odmornije, a u tome će vam pomoći male makeup tajne.

Pre šminkanja naravno mora se obratiti pažnja na pravilnu rutinu nege kože, koju treba intenzivno pratiti, kako bi se bore i linije koje se vremenom produbljuju što više ublažile.

Ipak, postoje neke male greške koje se obično prave u šminkanju i koje dodaju godine čak i mladim ženama. To, dakle, nije „problem” vezan za uzrast, već se radi o svim devojkama, bez obzira na godine, koje mogu preterati sa šminkom i nesvesno dodati godine svom licu. Mnogo puta smo videli devojke od 20 godina koje izgledaju kao da imaju 40, kao što se divimo ženama od 60 i 70 godina, koje sa pravilnom šminkom izgledaju čak 20 godina mlađe.

A kada kažemo pravilna šminka, ne mislimo na nešto veoma teško u smislu tehnike, već na veoma male stvari koje svi radimo nesvesno.

U galeriji pogledajte 4 saveta koji će učiniti da izgledate sveže, bez obzira na godine:

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group