4 crvena sjaja za usne ako ne volite ruž

Da li volite sjajeve za usne?

Možda prvi sastanak sa sjajevima za usne (otprilike 90-ih i 2000-ih) nije prošao tako dobro kako smo se nadali – ko može da zaboravi sve te trenutke kada se kosa lepila za sjaj na usnama, ometajući naš mir - ali sada možemo da pričamo o novim formulama i, naravno, novoj eri u ovoj kategoriji proizvoda.

Većina sjajeva za usne sada, pored odmah upečatljivog sjaja na usnama, imaju svetliju teksturu, ne ostavljaju osećaj lepljivosti na usnama i obećavaju dugotrajniju boju.

Istovremeno, nekoliko njih ima obogaćenu formulu hidratantnim sastojcima koji usnama vraćaju prirodni volumen  pružajući bogatu hidrataciju.

U stvari, u zavisnosti od rezultata koji želite da postignete svojom šminkom, možete ih naneti na usne, kao što biste to učinili sa bilo kojim sjajem za usne ili preko karmina za dodatni sjajni efekat na usnama.

Naravno, omiljeni način, trenutno na Tik Toku, da koristite crveni sjaj za usne u šminkanju je da ga kombinujete sa smeđom olovkom za usne - malo tamnijom od prirodne boje usana. Rezultat je svež, veoma zavodljiv i mladalački efekat na usnama. Na kraju krajeva, ovo je glavna svrha ovog posebnog trenda: ne da se usne prekrivaju mat teksturama, već da ih što više istakne kroz transparentnije nijanse.

U galeriji vam otkrivamo 4 najbolja crvena sjaja za usne koji zaslužuju mesto u vašoj makeup kolekciji.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group