3D Trepavice: prednosti i mane tehnologije

Ako sanjate o dugim i lepim trepavicama, možete pristupiti tehnologiji 3D - koja omogućava da postignete neverovatne rezultate.

Ali, da li je ova metoda dobra?

Šta su 3D-trepavice?

Kao što već znamo postoje klasične i volumenske trepavice. U volumenske trepavice spadaju 2D, 3D, 4D trepavice. Kod klasične nadogradnje trepavica se na svaku vašu aplicira jedna umetna dlačica, dok kod 3D trepavica na svaku vašu trepavicu se aplicira tri umetne trepavice. Ovaj način nadogradnje vam omogućava da dobijete najbolji 3D efekat. Veštačke trepavice koje se koriste za nadogradnju izgledaju veoma slično prirodnim. Dodavanjem veštačkih trepavica možete dobiti veoma impresivne rezultate.

Cilj je da se one postavljaju blizu korena uz pomoć elastične smole, koja je nevidljiva i ne miriše. Ovaj težak postupak nadogradnje, traje manje od sat vremena.

Efekat postupka traje oko 20-25 dana. Potrebno je da budete pažljive prema nadograđenim trepavicama. Ne treba trljati oči, nemojte ih kvasiti vodom 24h od nadogradnje i potrebno je da izbegavate saune.

Prednosti trepavica sa 3D efektom:

Zapanjujući obim trepavica

Izgledaćete doterano čak i sa minimum šminkom

Antialergijska metoda je pogodna za osetljive oči

Vreme za jutarnju rutinu se smanjuje, a vi izgledate impresivno.

Negativna strana 3D trepavica:

Maskara ne dozvoljava da se stvori dodatni obim. Iako za nekoga to može biti dodatna procedura.

Potreban je oporavak trepavica posle uklanjanja.

Postoje kontraindikacije: metod se ne preporučuje trudnicama i ljudima sa bolestima kapaka i kože, kao što su konjuktivitis ili psorijaza.

Ako nosite sočiva, efekat će trajati manje.

Pogledajte fotografije 3D-trepavica. Možda za svakodnevne izlaske 3D trepavice izgledaju prenaglašeno, ali za posebne događaje kao što su venčanja, izražajne trepavice će izgledati sasvim umesno.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group