3 makeup brenda u koje se Francuskinje zaklinju

Kada govorimo o prirodnom, nepretencioznom stilu i lepoti, prirodno je da svi pomislimo na Francuskinje, koje važe za stručnjake u tom žanru.

Prirodno lepe i sa stilom „Je ne sais quoi“ kojim plene, uvek izgledaju odmorno sa zavidnom smirenošću na licu koja je verovatno zaslužna, između ostalog, i za svu eleganciju kojom odišu.

Kada je reč o njihovoj šminki, ponašaju se kao da ne znaju šta znači „konturisanje“, "bold smokey eyes“ i drugi trendovi šminke koji obezbeđuju intenzivnu šminku, sa mnogo slojeva proizvoda. Naprotiv, sve ove godine ostale su verne svom stilu, koji zahteva svetlu, besprekornu kožu, sjajne usne u prirodnim tonovima i rumene obraze.

Ovo je, sasvim slučajno, i nova moda u šminkanju, koja sada želi da naše lice bude što prirodnije, kako bi se istakla naša lepota i sjaj. Ali, iako ne preteruju sa šminkom one imaju omiljene makeup brendove i  proizvode u koje se „zaklinju“ i ništa ne menjaju.

Kao što možete pretpostaviti, reč je o francuskim brendovima takvog kvaliteta da imaju odobrenje svih stručnjaka za lepotu širom sveta. A ako želimo da verujemo proceni nekih (osim stručnjaka), trebalo bi da smatramo da, koji god brend Francuskinje vole, svakako zaslužuje našu pažnju. Na kraju krajeva, kozmetologija ima svoje korene (takođe) u Francuskoj, gde najpoznatije i najkvalitetnije kozmetičke kompanije imaju sedište u Parizu, a (srećne) Francuskinje imaju prve pristup najpoznatijoj i najkvalitetnijoj kozmetici.

Omiljene brendove Francuskinja otkrijte u galeriji fotografija i ne plašite se da isprobate njihove proizvode.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group