Top od teksasa: Must have iz 2000-ih sada je ponovo u trendu

Kako biste nosili gornji deo od teksasa?

Ako pratite modu, možda već znate da su trendovi iz 90-tih godina koji dominiraju svetom mode poslednjih godina postepeno počeli da ustupaju mesto bujnim 2000-im, deceniji koja je pokazala mnoge neobične trendove. Među klasičnim kombinezonima i pantalonama sa niskim strukom 2000-te su takođe poznate po slabostima prema odeći od teksasa, a naročito prema topovima i korsetima od ove svestrane tkanine.

Topovi izrađeni od teksas tkanine, u vidu kortseta ili prsluka sada su svuda i obično se kombinuju sa farmerkama podsečajući na legendarnu fotografiju Justina Timberlakea sa Britney Spears. Godine 2001. tadašnji par je fotografisan na crvenom tepihu, noseći odeću od džinsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @intimatebspears

Kasnije su teksas topove zavolele i Kate Moss i Bella Hadid, kao i Emrata, koja je nedavno u Njujorku ovekovečena sa grudnjakom od teksasa, širokim farmerkama i patikama.

Predlažemo vam da se ne bojite ovog odevnog komada i eksperimentišete sa svojim omiljenim farmerkama (naročito ako se nijanse podudaraju), u suprotnom možete da ga uskladite sa parom belih pantalona kako biste stvorili super letnje vibracije i izgled inspirisan 2000-im koji će se istaknuti.

U galeriji pogledajte nekoliko topova od teksasa koje su nam predložile popularne modne kuće. 

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group