Kim Kardašijan raskida ugovor sa brendom Balenciaga nakon kontroverzne reklame sa decom

Kim Kardašijan je raskinula ugovor sa brendom Balenciaga za 2023. godinu nakon što je najavila ponovnu procenu svoje saradnje sa modnom kućom zbog skandalozne reklamne kampanje koja uključuje decu.

Kim Kardašijan se obratila brendu pre nego što se pojavila kontroverzna fotografija, ali je Kim sada odustala od ugovora. Zvezda rijaliti programa i ikona savremenog stila takođe je odbacila brojne odevne kombinacije Balenciaga brenda koje je planirala da nosi na predstojećim događajima, obraćajući se drugim dizajnerima za pomoć. Odluka Kim Kardašijan da odustane od modnog prijateljstva došla je samo nekoliko dana pre nego što je osudila brend:

„Kao majka četvoro dece, bila sam šokirana uznemirujućim slikama. Bezbednost dece mora biti od najveće važnosti i svakom pokušaju zlostavljanja ne sme biti mesta u našem društvu i tačka“, napisala je ona.

Nije tajna da je Kim pozirala za nekoliko Balenciaga kampanja i prošetala njihovim revijama, ali sada preispituje svoj odnos sa brendom, sa kojim je izgleda spremna da raskine zauvek.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group