Inspo stajlinzi sa blejzerom koje možete da nosite u svečanim prilikama

Modni insajderi nam pokazuju kako da nosimo prolećne blejzere sa stilom.

Topli dani su pred nama, a to znači više izlazaka sa prijateljicama i prilika da zasijamo svojim stajlingom. Bez sumnje, modni komad koji ove sezone ima svoje počasno mesto je blejzer, koji će pratiti većinu izgleda sezone – bilo da je reč o svečanim ili ležernijem.

Kao što je poznato, blejzer se izborio za mesto u kategoriji „prolećne must have odeće“, jer je idealan izbor za ove dane. Pored toga što nas štiti od moguće hladnoće koja može da nastane pri padu temperature, daje nam bez premca stil. U stvari, blejzer ima mogućnost da nadogradi naš konačni izgled, čak i ako smo odabrali ležerni stajling. Na kraju krajeva, nalazi se u ormarima najotmenijih Francuskinja, što je sama činjenica koja bi trebalo da vas ubedi da ga nosite više, posebno u ovom periodu.

Bez obzira da li želite da ga kombinujete sa farmerkama - što se pokazalo kao sjajna kombinacija poslednjih godina - ili sa pantalonama ili haljinom/suknjom, blejzer je element koji će učiniti da se osećate samopouzdano. Neki to zovu „power dressing“ drugi „formal outfit“, ali gde god da je klasifikovan, blejzer je komad koji bi trebalo da bude u vašoj garderobi.

U slučaju da u vašoj garderobi ima dovoljno blejzera, ali najčešće oklevate da ih nosite jer niste sigurni u krajnji rezultat, izdvojili smo 10 modnih insajdera koji će vam pokazati kako da ih kombinujete sa stilom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group