Moda - Trend

Inspirativni praznični džemperi u vedrim bojama

Koji je vaš omiljeni komad odeće tokom praznične sezone?

Džemper, svakako! Džemperi predstavljaju univerzalni odevni predmet koji možete da nosite u svim prilikama. Idealan za poslovne kombinacije odevanja, večernje izlaske ali i kafu sa prijateljicom u gradu. Takođe on je i uvek dobro došla varijanta za kućne zabave. Ove zime posebnu pažnju privlače džemperi u vedrim bojama. A ako se pitate, uz koje donje odevne predmete možete da nosite džempere, i da pri tom izgledate vrlo atraktivno, otkrivamo vam u redovima koji slede.

Prvo treba da odaberite vrstu džempera, među kojima su najpopularniji oversized model i oni sa širokim rukavima. Krupno pletivo je takođe vrlo poželjno, ali bez preterivanja. A što se detalja tiče, ove zime ih preskočite. Fokusirajte se na prazne prikaze čija lepota se prezentuje u vidu boje. I da, boje! One koje su posebno privlačne su crvena, zelena i žuta. Takođe crni i beli džemperi su klasika koja nikad ne izlazi iz mode, i koja i ove zime pronalazi svoj smisao u vreme praznika.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA

Ležerni crveni džemper u kombinaciji sa kratkom crnom kožnom suknjom, učiniće da zaista budete primetni na svakom koraku, bez mnogo truda. Ako ste raspoloženi za zaista smelu kombinaciju odaberite žuti džemper i suknju nežnog roze tona. Takođe ako ste ljubitelj animal print varijanti, suknja sa ovakvim otiskom uz crni džemper zaista je dobitna praznična kombinacija.

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Uske svetle farmerke u kombinciji sa crvenim džemperom podariće vam odvažan i vrlo ženstven izgled. Ako volite monhromatske kombinacije odevanja potražite crveni džemper u istoj nijansi vaših pantalona i kaputa. U ovoj kombinaciji obavezan detalj je svakako crveni ruž na usnama.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group