Esencijalni komadi za kreiranje modernog letnjeg poslovnog stajlinga

Svakodnevno kreiranje modernih autfita za posao postaje sve teže, kako se suočavamo sa visokim letnjim temperaturama.

Na sreću, novi kancelarijski izgled krši stroge kodekse oblačenja i prati naš način života. Lagane tkanine, svetle boje, udobni krojevi sada se smatraju pogodnim za kancelariju, formirajući opuštenu estetiku koja ima za cilj da nas prati od jutra do mraka.

Leto 2022. je vreme da ostavite cigaret pantalone na stranu i izaberete modele ležernog kroja koji omogućavaju telu da diše. Umesto mokasina preferiramo sandale ili espadrile sa zatvorenim vrhom sa platformama, dok je kancelarijska torba ona koju bismo nosili i na plaži, odnosno platnena ili od slame. Moderno odelo je takođe ključni komad koji jednim potezom stvara savršen stajling, dok su espadrile cipele koje ćemo nositi i na poslovnim sastancima i posle kancelarije dok uživamo u osvežavajućem piću.

Investirajte ovog leta u odeću koja je izrađena od lana ili pamuka i koja će vam omogućiti da se osećate prijatno tokom celog dana. Kancelarijski izgled definitivno može biti kreativan i ženstven, sve dok ne prestanete da tražite inspiraciju za nove kombinacije koje prevazilaze uobičajene i obnavljaju ne samo vaš stil, već i raspoloženje.

U galeriji smo izdvojili komade u koje treba investirati ovog leta, ukoliko želite moderan office look. 

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group