Crna haljina i ravne sandale: kombinacija koju nose Parižanke

Francuskinje su poznate po tome da uvek uspevaju da budu elegantne sa najjednostavnijim odevnim komadima.

Jednostavan i kul, njihov stil je uvek izvor inspiracije za nas, posebno u danima kada ne tražimo nešto sofisticirano, već funkcionalne stajlinge koji će nas pratiti tokom celog dana.

Među svim omiljenim komadima koje povremeno viđamo na ulicama Pariza (bele majice, košulje i farmerke), još jedan klasičan komad od kog se Francuskinje ne odvajaju od zime do leta je crna haljina.

U bilo kom stilu i sa različitim aksesoarima, Parižanke svake godine dokazuju da tako ključni komad u našoj garderobi može da nas izvuče iz svake nezgodne situacije.

Iako je crna haljina toliko svestrana da se može kombinovati bukvalno sa bilo čim, u letnjim mesecima volimo da je nosimo sa ravnim sandalama. Udobne i praktične sandale koje nas prate u svakoj šetnji nesumnjivo su najbrži način da izgledate moderno, noseći dva komada koja nikada neće izaći iz mode.

Naravno, izbor crnih haljina je beskrajan. Možete odabrati modele sa puf rukavima, seksi modele od svile, haljine od poplina ili pamuka sa otvorenim leđima, slip haljine... koji god stil da odaberete nećete pogrešiti. Modni dodaci – prvo cipele, zatim torba i nakit – su elementi koji će nadograditi i najjednostavniju haljinu, čineći je pogodnom za nošenje od jutra do mraka.  

U galeriji pogledajte najlepše crne haljine i ravne sandale koje Parižanke najčešće nose.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group