10 komada od eko krzna koji će se pokazati kao najbolji pratioci tokom zime

Što je temperatura niža, sve više shvatamo da je zima stigla, ali i da nam je potreban topli kaput. Kaputi i jakne sa postavom od ovčjeg krzna pomažu nam da se suočimo sa hladnoćom sa stilom.

Međutim, u slučaju da želite da ubacite u svoju zimsku garderobu i veoma topao kaput, to znači da je vreme da investirate u veštačko krzno.

Danas većina modnih kuća stvara isključivo sintetička krzna, koja su uspela da privuku pažnju mnogih žena. Razlog je taj što veštačka krzna imaju sposobnost da transformišu bilo koji stajling, bio on ležerni ili svečani.

Ove zime, modne kuće i brendovi su uključili krzna u svoje kolekcije i čak nude nekoliko opcija - osnovnih i statement. Obavezna kupovina je sintetičko krzno neutralne nijanse poput braon, crne ili sive, koje je idealno za različite prilike. Međutim, ako želite da se istaknete svojim stajlingom, krzno u intenzivnoj ili čak pastelnoj nijansi je upravo ono što vam treba.

U galeriji vam otkrivamo najlepše modele iz aktuelnih kolekcija.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group