Trendovi koji su se izdvojili na Nedelji mode u Sidneju

Sydney Fashion Week za sezonu Cruise 2023 je upravo počeo i na ulicama Sidneja možemo videti najistaknutije letnje modne trendove.

Viralni komadi SS22 modnih pista, kao što su Loewe haljine ili Jacquemus nove It torbe, daju nam pogled na trendove koji su konačno uspeli da osvoje heroine uličnog stila i postanu deo njihove garderobe.

Proučili smo sve izglede i zabeležili najnovije street style trendove koje sada vredi usvojiti, od svetlih boja kao što su narandžasta i fuksija, do neutralnih.

Svetle boje

Jedan od najvećih trendova za leto 2022. je definitivno posvećen bojama, a ulični stil Sidneja je još jedna potvrda. Odela u fuksiji, ljubičastoj ili plavoj, pokazuju da smeli izgledi uvek prave razliku i da su top ponuda u novoj office odeći, dok su haljine jarkih boja definitivno na listi letnjih kupovina.

Novi basic komadi

Letnja garderoba se sastoji od mnogo novih osnovnih komada, kao što su prsluk koji se može nositi i kao top, grudnjaci, majice bez rukava, bele farmerke, široke pantalone, bela košulja, stvari na kojima gradimo naše autfite.

Neutralne nijanse

Čak i ako svetle boje nisu vaše omiljene, street style zvezde u Sidneju nam pokazuju da zemljani tonovi ostaju u modi i stvaraju najelegantniji svakodnevni izgled.

„Tank“ haljine

„Tank“ haljina ima ravan kroj, izrađena je od meke pamučne tkaninu i u leto 2022. smatra se obaveznom kao i majice bez rukava.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group