Londonska nedelja mode: najlepši street style autfiti koje ćemo kopirati ove sezone

Iz sezone u sezonu, londonska Nedelja mode donosi svoj deo modne inspiracije koja će uticati na naš izgled u narednim mesecima.

Svetske trendseterke, ljubitelji mode i fashioniste se dva puta godišnje sastaju u četiri prestonice mode: u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu kako bi prisustvovale revijama modnih dizajnera.

Ako modne piste otkriju trendove i novitete koje ćemo želeti da nosimo sledeće sezone, gosti modnih pista već nas inspirišu svojim sve sofisticiranijim izgledom. Da bi prisustvovale prezentacijama kolekcija proleće/leto 2022 Victoria Beckham, Simone Rocha, Molly Goddard i Margaret Howell, fashioniste londonske Nedelje mode ostaju verne engleskoj stilskoj ekscentričnosti usvajajući sve odvažnije odevne kombinacije.

Prve slike koje stižu sa uličnog stila londonske Nedelje mode otkrivaju hrabre izbore londonskih fashionista u dizajnu i bojama (fuksija, narandžasta, žuta) i u stilskim kombinacijama (npr. mini suknje nošene preko pantalona), dok s druge strane postoje i pojavljivanja zasnovana na klasičnijim opcijama, kao što su blejzeri i mantili, farmerke i košulje, ali nošeni sa stilskim preokretima i detaljima koji nude moderan izgled.

U galeriji pogledajte naše omiljene stilske kombinacije sa londonske Nedelje mode.

« 28 29 30 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group