Moda - Street style

Kaputi sa zmijskim printom – vaš izazov ove zime

Ove sezone primetna je vladavina odevnih predmeta sa zanimljivim otiscima.

Na samom vrhu liste nalaze se animal print varijante, među kojima se sve više ističe zmijski print. Sa ovim zanimljivim otiskom, imaćete uvek "keca u rukavu" kada je potrebno izgledati stilski i privlačno. Ako ste u potrazi za novim zimskim izazovom, predlažemo vam da to bude u pogledu kaputa sa zmijskim printom. Može vam se učiniti da su ovi kaputi zahtevni za kombinovanje sa ostatkom vaše zimske garderobe, ali baš naprotiv – oni vam daju neverovatnu slobodu.

Sve što treba da uradite je da odaberete kroj i dužinu vašeg novog omiljenog kaputa sa zmijskim printom, kao i kombinaciju boja na njemu. Među najpopularnijim su oni sa dvorednim kopčanjem, sa kaiševima i svakako ovezsized. Što se boja tiče zlatni i sivi tonovi odnose pobedu. U redovima koji slede saznajte kako ih nositi sa ostatkom zimske odeće.

MINI I KAPUTI DO KOLENA

Kako bi kreirali ležeran svakodnevni autfit potražite sivo-crni kaput sa zmijskim printom, koji će izgledati idealno uz sivu majicu i uske crne pantalone. Za kompletan stajling ne zaboravite naočare velikih okvira, crnu tašnu i gležnjače. Ako želite da postignete zaista odvažan izgled, vaš izbor može da bude zlatni zmijski kaput, ispod kog će se nazirati prugasta crno-bela majica, uz koju će vam idealno stajati crne pantalone.

MIDI I MAKSI KAPUTI

Ako se ne plašite izazova u obliku zmijskog printa zašto se zadržati u tom slučaju samo na kaputu sa ovim otiskom. Isprobajte maksi kaput i pantalone istog printa, uparne sa klasičnom crnom majicom. Midi varijanta kaputa sa zmijskim printom može vam dobro doći za slobodniju kombinaciju odevanja u pogledu farmerki i crne dolčevite.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group