Glavna boja 2023: kako nositi karmin crvenu ili Viva Magenta

U decembru, Institut Pantone tradicionalno je najavio glavnu boju naredne godine.

U 2023. nesumnjivo lepu, ali i dalje pomalo dosadnu lila nijansu Very Peri će zameniti bogata nijansa Viva Magenta. Boja je mešavina grimizne, bordo i, u stvari, magente. „Moćna, energična, pulsirajuća“ (ovako ju je opisao Institut Pantone) boja je dizajnirana da daje snagu, pozitivan stav i veru u budućnost.

Ipak, dizajneri su unapred predvideli trend: ove sezone na modnim pistama je bilo više nego dovoljno različitih nijansi Viva Magenta. Štaviše, preporučuje se da ih nosite od glave do pete: obucite svetla odela sa pantalonama, maksi haljine i dugačke kapute.

Opcija sa total lookom u modernoj nijansi je svakako veoma efektna, ali pomalo opasna i neće se svi odlučiti da se potpuno obuku u crveno-bordo stvari. Na sreću, postoje i drugi načini da se podrži trend. Najsigurnija opcija je da izaberete cipele ili aksesoare u ovoj boji. Svetla torba, na primer, u velikoj meri će ukrasiti svaki izgled u osnovnim bojama i učiniti ga zanimljivijim. Ako mislite da vam crvena ne stoji, izaberite komad odeće koji je što dalje od vašeg lica na primer – suknju ili pantalone. Mogu se kombinovati sa velikim brojem različite odeće, što će vam pružiti desetine stilskih izgleda.

Sa kojim bojama kombinovati najmoderniju nijansu 2023?

Jednostavne i uvek uspešne opcije su crna, bela, bež i siva. Viva Magenta je veoma jarka i bogata nijansa, a na pozadini osnovnih boja izgledaće samo spektakularnije. Međutim, ako ste na "ti" sa bojama, pokušajte da kombinujete modernu boju sa nijansama plave, lila, pa čak i roze - ovde je glavna stvar da ne preterujete. Jednom rečju, Viva Magenta nije tako "komplikovana" kao što se čini na prvi pogled.

U galeriji ćete naći ideje poznatih dama, modela i street style zvezda koje to dokazuju.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group