13 neočekivanih kombinacija boja koje možete isprobati ove jeseni

Život, a u ovom slučaju i odeća, bili bi jako dosadni bez boje. Činjenica da je jesen, naravno, ne znači da se morate rastati od svojih omiljenih smelih boja. Naprotiv, trendovi za sezonu jesen/zima 21/22 koji su proizašli iz kolekcija dizajnera doveli su nas do zaključka da se ove godine, morate usuditi i biti smeli jer najživlje kombinacije boja čekaju na vas.

Uzmimo za primer vruću narandžastu koju smo videli u Off-White kolekciji, fuksiju u kolekciji Chanel ili žutu na Versace reviji.

U ovom članku, međutim, nećemo govoriti o monohromatskim odevnim kombinacijama, već o kombinacijama boja koje će osvežiti vaš jesenji izgled.

Vaše omiljeno sivo odelo savršeno će izgledati u kombinaciji sa narandžastom nijansom, dok crvena boja koja izgleda dovoljno intenzivno, može se izbalansirati sa bež tonovima. Konačno, neutralne nijanse izgledaju zabavnije ako se kombinuju sa bojama poput plave i žute. Inspiracija dolazi kao i uvek iz street style hronika.

Pogledajte sledeće odevne kombinacije koje će vas inspirisati.

« 11 12 13 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group